Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

måndag 23 februari 2015

Home by E
...i mitt kök...zebra, persiskt, modernt, vintage, mix&match.

lördag 21 februari 2015

Picks from my home...& att jobba med TV..
.....när man jobbar med inredning är man i ständig aktivitet med att hitta ny inspiration och att göra om och göra om och om igen osv...det tar aldrig slut, men det är väl det som är så kul att man aldrig tröttnar. Nya utmaningar tar egentligen aldrig heller slut om man inte själv vill. Jag tycker det är roligt att få pröva olika sätt att få arbeta med inredning och därför känns det ju extra kul att jag ska få pröva att jobba med tv efter sommaren och inreda för Er tittare. Jag kommer bjuda på min egna stil med inspiration där man blandar gamalt och nytt. Hur man får till en zebra eller leopard matta så att det ser elegant och stilfullt ut. Vilket program och vilken kanal?!..Jag det lovar jag att skriva här så Ni som vill kan kika när det är dax.

tisdag 17 februari 2015

hemma hos E...leopard..zebra,,mix.. match,,


..mix av gammalt och nytt hos mig och självklart leopard och zebra. Svart/vitt/grått som bas. Enkelt att sedan göra ändringar med textilier om man vill ha en annan färg skala. Bordet är ett matsalsbord som jag har sågat av benen på och målat i min favorit färg som är matt svart. Min rokoko byrå har jag målat i en annan favorit färg, en  varm gul ton. Affischer från Fotografiska. Kuddar från bla Dayhome och Design by E. Matta Ellos. Karmstolar som jag även målat i svart matt och klätt i skinn.
Måla om Era möbler och klä om dom istället för att köpa nytt. Enkelt sätt att förvandla en favorit möbel. Färg och en bit tyg är faktiskt inte så dyrt och man återvinner ju även det man redan har.

måndag 16 februari 2015

Just nu...


...hemma hos mig pågår just nu att komma i ordning för att ha ett "hemma hos reportage" för ett magasin. Zebra och leopard blandas med rokoko och gustavianskt. Blandat med lite moderna inslag och färgsättningen går i grå/vit/svart som bas. Kommer även att jobba med tv efter sommaren och då kommer jag att inspirera just till att våga plocka in djurmönstrat i Era hem. All info kommer här framöver.

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!