Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

torsdag 11 december 2014

Carpet Vista - Design by E
 Trevligt möte med Carpet Vista och Ni som vill läsa deras intervju med mig kika in HÄR

Flera av mina kunder har i samråd med mig investerat i mattor från Carpet Vista och har varit så nöjda med sina inköp. Mattor gör hemmet ombonat men självklart personligt om man väljer mattor efter sin egen känsla och smak. Personligen rekommenderar jag dem varmt. Kika in och läs mer om Carpet Vista HÄR

Tack vare de möjligheter Internet erbjuder kan du köpa handknutna mattor av högsta kvalitet till priser som tidigare inte har varit möjliga. Carpet Vista.com lanserades i juni 2005 och drivs av Carpet Vista AB, med säte i Malmö. Efter en snabb expansion är Carpet Vista nu världens största mattbutik.

Du har möjlighet att i lugn och ro bläddra bland 26000 unika mattor, i olika storlekar och kategorier. Utbudet sträcker sig från nomad och klassiska mattor till moderna och de allra mest exklusiva silkemattor i miljonknutsklass. Det ger dig som kund ett urval du inte hittar någon annanstans. CarpetVistas sortiment består enbart av handknutna kvalitetsmattor.

 Företaget vilar på en stabil specialutvecklad teknisk plattform och en mångårig erfarenhet inom företagets viktiga kompetensområden. En stor del av företagets logistik och administrativa rutiner är automatiserade, vilket kommer dig som kund till godo. Vi har ett nära samarbete med inköpare i länder som Iran, Indien, Pakistan, Nepal och Kina. Detta innebär att du får tillgång till mattor av högsta kvalitet till marknadens bästa pris. Tonvikten ligger på design och kvalité och de mattor som erbjuds har valts ut med stor omsorg och noggrannhet. Samtliga mattor kontrolleras noga både vid fotograferingen och innan distribution från våra lager.

Inga kommentarer :

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!