Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

måndag 15 april 2013

Tack till Östergården och..


Tack för en härligt inspirerande kväll, Helen & Erika på trevliga Östergården. Överraskad av Er alla som kom och lyssnade på min föreläsning, Tack jätte kul att se så många. Östergårdens butik är fylld av vackra inrednings saker, kläder och trevlig personal. Ett jätte mysigt cafè som man njuter av hembakat. Trädgårds interiör finns det även en hel del att botanisera i. Gör en härlig utflykt och få massa inspiration all info om vart butiken ligger, öppet tider osv, finner Ni HÄR

torsdag 11 april 2013

Hotell sviten börjar ta form...


Här kommer lite före och efter bilder från hotell sviten jag just nu jobbar med. Den är inte klar än, fler bilder kommer när belysning är på plats och övrig interiör. Jag har valt att göra väggarna i en mörk varm färg. Textilierna har jag även valt i grå skala men i olika material så som siden och sammet. Säng kläder helt i vitt för att få in en fräschör mot allt gråa. Sänggavel är från IKEA och lampor från Chilli. Jag har valt bilder på nakna kroppar, jag tycker att människokroppen är vacker och vi har alla en. Kanske borde jag valt olika kropps typer och inte bara väl trimmade, som på dessa bilder. Men nu är dom på plats och jag förstår redan nu att det kommer bli omdiskuterade bilder, min tanke är inte att provocera någon, utan att bara visa vackra bilder "Naked art". Skönheten ligger ju i betraktarens ögon. Ni som vill boka in Er i sviten och besöka vackra Karstorp gör det HÄR

fredag 5 april 2013

Välkomna till en härlig tjejkväll på Östergården, där jag är inbjuden som föreläsare!!

MISSA INTE TJEJKVÄLL MED INSPIRATION!Hej!
När ljuset kommer ökar också lusten för att ändra om och förnya sig med både stort och smått. Därför har vi tänkt ordna en:
INSPIRATIONSKVÄLL FÖR TJEJER!
Boka in Torsdag den 11/4 18.00 – 21.00 i din almenacka!
För då har vi en riktigt härlig kväll här på Östergården för Er kunder! Vi bjuder på lättare förtäring och dryck! Vi har fullt med erbjudanden i butiken! Vi visar vår och sommarkollektionerna av både kläder och inredning! Cafét står öppet!
Vi har bjudit hit flera spännande företag och personer som kommer att inspirera er!
*
Elizabetth Henberg inredningskonsult på Design by E.
Kl. 18.00 , 19.00 och 20,00 uppe på magasinet, kommer Elizabetth att hålla  föreläsningar om hur du kan göra om gamla möbler, du kan också ta med dig fotografier på ett rum du vill inreda, så hjälper Elizabetth dig med råd och stylings tips, du kan även ta med fotografi på t.ex en möbel du vill göra om. Elizabetth som har stor erfarenhet av inredning och står till ditt förfogande hela kvällen. Missa inte detta!
*
Melldala trädgård Majvor Brodelius Johnsson
Majvor har med sig växter, samt inspirerar och ger råd om vårens alla olika planteringar. Så ta med dig mängder av frågor eller varför inte en bild från din egen trädgård, få råd och tips av en trädgårds expert!
*
Annica Lätt Oriflame
Annica visar vårens färger och nyheter, ger tips och råd om smink för just dina färger och din hud typ!  
Visst låter det som en riktigt trevlig kväll!
Det behövs ingen anmälan, kom själv eller ta med kompisarna och kom på en inspirerande och trevlig kväll!
Hoppas vi ses!
Kram
Erika och Helen

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!