Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

onsdag 24 mars 2010

To Stockholm..off we go..

Har precis gjort dessa rokoko karmstolar till en kund i Stockholm. Spray målat i högblankt svart, blev riktigt snyggt till den guld gula sammets klädseln. I bakgrunden skymtar en rokoko säng gavel som även den fick bli högblank svart, den ska jag ha i butiken i "sovrums" delen/miljön.









4 kommentarer :

Isabell sa...

Jag håller med! Vilket lyft för stolarna att målas i högblankt svart,men samtidigt behålla klädseln.

Ha en fin dag

kram Isabell

Min vrå... sa...

Så vackra möbler! Jag gillar verkligen iden att ta till vara på de gamla och återanvända. Det var verkligen inspirerande att titta på din sida. Jag älskar starka färger och typ möbler av typ den Norska designen på Precius hemsida. Gör du något sådant också?
Mvh Elin.

Åse - Interiörguiden sa...

Nu har jag fått lite huvudbry, vad föredrar du för glans till dina möbler, själv var jag direkt inne på högblank men börjar överväga halvblank, vad säger du?

Jema Rose sa...

Riktigt snygga!!!

: )

Jag har nu bott lite mer än en månad i min lägenhet, och trivs allt bättre ju längre tiden går! Kommer så klart att visa bilder på min blogg, men mycket finns kvar att fixa innan dess...pappa hjälper mig med att sätta upp lampor och tavlor, och sedan måste jag ta itu med målning av 6 stolar + att jag ska piffa till 2 bokhyllor.

KRAM, Jenny

<3

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!