Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

onsdag 17 mars 2010

Möbel vakt


Har en egen body gard med mig i min verkstad, är hundvakt åt min lillebrors vackra schäfer King. Känner mig otroligt trygg med han vid min sida. Min lillebror Mikael som är hovslagare http://www.mikaelshovslageri.vpsite.se/ tränar King ihop med polisen och deras schäfer hundar i både sök och skydd,så han är riktigt skarp. En schäfer är ju verkligen en enmans hund och har vakt instinkt. Ingen hund som man kan släppa lös hur som helst.

7 kommentarer :

Mona sa...

Tusen takk for kompliment i kommentar feltet på den nye bloggen min, ekstra trivlig å få ros fra en inspirasjons kilde som du er!
Stort smil fra Mona

helle - pirettehuset.dk sa...

Åh, hvilket sødt udtryk den har, Mr. King. Jeg er sikker på at den passer rigtigt godt på selv om den ser så rar ud!

Klem Helle

Isabell sa...

Hej E!
Vad skönt att känna sig trygg i verkstaden. Kul att se att din verkstad liknar min, betonggolv och väggar. Ja, då behöver man inte oroa sig för att det skvätter färg överallt!

Kram
Isabell

lugnet sa...

Vilken snygging och som väcker lite respekt också!! Jag fixar och donar på ute vårt garage så länge med färgpytsar och annat...Johan blir galen för det lägger sig som en hinna överallt..verktyg, crossar och annat! Just nu är jag snart klar med ett bord som jag ska lägga ut till försäljning! Svårt att sätta pris bara..!
Hoppas du får en fortsatt bra vecka!
Kram//Ullis

According to Nicky sa...

Heeej! :)

Så fin o söt han är!!! Jag hade själv en schäfer när jag var liten :) Min hette Jago :)

Önskar dig en riktigt skön och mysig helg gumman!!! Kram/Nicky ♥

irina sa...

Du min svenske venn er underbar FLINK !!

Klem

Susanne sa...

Hej! Du är en sådan inspiration för min kompis som snart öppnar "lifestyle"-butik i K-na. Hon älskar gammal stuil fast inte åt chabby chic hållet. . .utan mer åt "lyx-högglans-djurmönster-tokroligt-hållet". . .åt ditt håll:) Hon köper möbler och piffar om nu för fullt. O jag har sagt till henne att hon bara måste in o kolla på din blogg. Åh, precis din känsla av stil vill hon åxå förmedla! Fortsättning följer. Ville bara åxå skicka dig en varm hälsning från Sandro som jag lunchade med i förra veckan!! Trevlig helg, Kram Susanne

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!