Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

lördag 20 mars 2010

kohudar, zebra skinn, renfällar..

Från och med nästa vecka kommer jag att sälja dessa vackra ko hudar/skinn/fällar i min webb butik. Kika in då för att se all info. Design by E webb butik Välkomna!!!

3 kommentarer :

sinnlighet sa...

Jag har en delad känsla för det där med hudar, men tycker det är skitsnyggt hos andra. Jag köpte en kohud och la på mitt golv, men katterna blev helt galna och gick bananas på den, och därför fick jag ta bort den.

Ja tack jag fick Ditt fina mejl, har bara glömt att svara, eftersom jag fick svar själv ;)

Du kära E, Du skall väl vara med i min nya tävling hoppas jag. Den är het för tillfället och jag tror den tilltalar Dig!

LOL

Agneta

lugnet sa...

Åhh, vilka vackra hudar!! Älskar päls och hud men är lite delad..Vår dotter är en sann djurvän!! Köpte en pälspläd av bergsget av londonW8(simon och tomas) som jag har slängd över sängen som är otroligt mjuk!! Känns lyxig!! Vilka vackra produkter du kommer att sälja på din webbshop!!! Jag säger bara: LYCKA TILL!!! Hade gärnat handlat av dig men just nu är det väldigt "skralt" med finanserna..
Ha en fin Söndag! Här är det cirkusskola som står på schemat!
Kram//Ulrica

Isabell sa...

Goddagens E!
En ny snygg hud vill jag ha!! Jag har en under mitt soffbord nu, men skulle vilja ha en svart/vit. Kollar in i nästa vecka i shopen då....

Ha en härlig söndag!
Kram Isabell

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!