Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

lördag 16 januari 2010

guld guld guld....

Detta rokoko bord har jag ett par av, och de har fått en "make over" från klassisk körsbär till en guldig patina. Ett enkelt sätt att försköna gamla möbler till något nytt & lite lyxigare känsla. Dessa kommer att finnas till försäljning på min webb shop. Håll utkik!
6 kommentarer :

sinnlighet sa...

Så himla snyggt det blev, helt makalöst vackert. Skall skriva ett litet mail till Dig!

Agneta

lugnet sa...

Såååå snyggt och lyxigt bordet blev i guld Elisabeth!! Du har så god smak! Hade middag igår för några kompisar så det blev lite sent..! Så här sitter jag och myser framför datan medan dom andra sover!! Härligt med lite ensamtid!! Annars har Nicklas tre(!!) kompisar som sover över och Alva en! Fast det är kul så länge dom trivs här hemma!! Nicklas har ju hunnit bli 14år så då är det bara bra att dom är här så man har lite koll..!!
Hoppas du får en mysig söndag!!
Kram, kram//Ullis

Isabell sa...

Gud vad snyggt bordet blev med guldfärg. Jag har också ett bord jag ska göra om. Nu fick jag nåt att tänka på. Snygga kuddar du har gjort!
Du är superduktig!
Ha en fin kommande vecka.
Kram Isabell

Anci sa...

Vad mycket fint du har !!

Kram
Anci

Prinsessan sa...

Super fint bord! Ser verkligen fram emot när du öppnar din webbutik!

Elin sa...

Åh helt i min smak... Så otroligt vackra de blev... Du vet, guld det får mig att njuta... Love it... Håller på med två rokoko karmstolar just nu... Strippade nu och guld bemålade men funderar fortfarande på vilket tyg som ska dit... Jätte snygga är dina bord...
Önskar dig en skön vecka...

Många kramar
Elin

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!