Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

tisdag 1 september 2009

Klä om med tapet..


Om du får över ett par våder efter du tapetserat hemma, varför inte klä in en möbel i samma mönster. Inte alls svårt, tänk bara på att ha ett slätt och jämnt underlag som klistret biter bra på, en vass tapet kniv.Finns mycket billiga möbler på loppis som man kan köpa och öva på, innan du kanske ger dig på en dyrare variant. Good luck!!!

5 kommentarer :

Isabell sa...

Vilken fin möbel! Jag tycker sååå mycket om Fornasettis tapet. Den är verkligen läcker!
Inspirerad blir jag!
Ha en fin dag!

lugnet sa...

Gud så snyggt!! Du är så duktig! Har tapetserat delar av möbler men ska helt klart testa att tapetsera hela!! Har liksom inte vågat ännu utan tagit delar...!!! Men du har absolut rätt, en vass kniv behövs!!
Hoppas helgen varit härlig!! Min man har varit i Zurich så jag har passat på att bjudit hem tjejkompisar!! Nu ska jag fortsätta sy!!
Ha en härlig dag!!
Kram//Ulrica

Elin sa...

Har funderat på det men inte vågat själv... men blir riktigt sugen nu... Helt underbart snyggt...Ska fundera på detta noggrant...

Ha en skön dag...
Många kramar
Elin

Gitte sa...

Visst är det kul att klä möbler med papper! (dvs, tapetsera, då inte stoppa om utan tapettapetsera... oj, nu blir jag för omständlig men det är ju två vitt skilda ting!). Zebrasoffan i headern är såå läcker!

Design by E sa...

Hej Gitte!!

Tack för din kommentar, kul att du gillar zebra soffan jag gjort,,tack..kram E

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!