Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

onsdag 10 december 2008

Anna Stenbergs hem på Mallorca

Ett av mina absolut FAVORIT hem är Anna Stenbergs enormt vackra hem på Mallorca. Anna är från Skåne från början men besluta sig för att flytta till Mallorca, där hon driver antik och inredningsbutiken Anavida i Palma. Hennes hem visades i Sköna hem nr 13, 2007. Detta och andra tidigare nr av tidningen går att beställa på deras hemsida: www.skonahem.se . Jag älskar hennes hem, helt i min egen smak. Sist men inte minst jag själv i mitt senaste fynd(dock inte möbler denna gång) utan en vacker päls från min mammas garderob(tack snälla mamma)kläder är även ett stort intresse jag har men det hör väl oftast ihop..är man intresserad av inredning så följs det åt..3 kommentarer :

Ett skönare liv sa...

trevlig blogg å fina bilder :)

ha de gott
kram nadja

Monique sa...

Hej !!!
Hoppsan...har har det hant mycket sedan jag var inne sist !!!!!
Verkligen jattefina bilder....jag gillar allt........och hemmet pa Mallorca....Ja, tack, snalla tomten.....kan jag fa det i julklapp..??
Jag har varit saaaaaa snall heeeela aret.....
Kul att fa se en bild pa dig,palsen och rummet....helt ostylat.... (?) ser att vi har en likadan strutformad advents/juldekoration......kul.... jag har min i sovrumsfonstret.....kopt forra aret i en affar som finns har sedan 1 1/2 ar och som saljer bara svenska saker.....
Ha en bra dag ,
Monica i Rom

Fridashus sa...

Hei.

Jeg leste også den utgaven av bladet. Jeg likte også veldig godt hennes hjem!! Herlig hjem!

Morsomt å se bilde av deg!

Ha en fortsatt fin aften!

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!