Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

måndag 17 november 2008

utmanad...


hm,,,jag har blivit utmanad av anno 1921.
Detta innebär att jag ska skriva 7st "sanningar" om mig själv..OK..här kommer det...
1, Jag är väldigt envis, men på ett positivt sätt(tycker jag själv) om jag vill något så ger jag mig inte utan kämpar tills jag når dit, även om det kan innebära att man får gå krokiga vägar så kommer man ju fram till slut, viljan kan flytta berg..
2, Älskar våren som mest, och läääängtar dit nu.
våren är som en nystart, allt känns lättare, solen skiner på oss och vi blir gladare och har sen sommaren att se fram emot + sensommaren..UNDERBART!!!
3, Jag vill bo i ett hus vid havet..vem vill inte de..bäst jag jobbar på då om jag ska ha råd...havet inger lugn o frid för mig..man kan bara sitta på klipporna hur länge som helst och bara andas..ljuvligt..
4, Älskar att köra bil..det är sådan avkoppling..ensam och med massa bra musik..
5, Är utbildad kock så jag är hyfsat bra på mat o bakning..gillar att stå i köket och göra en god middag,,väntar på den dag jag ska ha BRAD PITT på lunch..ha ha..NOT!!!!!
6, ÄÄÄLSKAAAR kakor(tyvärr)..men det äter jag nästan varje dag..hm..inte bra jag vet..men det är så gott med en(el 5st) kakor till kaffet..bakelse går oxå bra..eller choklad..herregud..
7, sist men inte minst,,jag är en riktig natur människa...uppväxt på landet,,älskar skogen, naturen, djuren, himlen och havet(vattnet)..tacksam att man kan få åka och landa där..man laddar verkligen batterierna när man får alla dessa bitar mellan varven..men stan är oxå mysig, särskilt nu på hösten..gå på mysiga fik med vänner "skvallra"..för det gör vi ju alla..
Nu skickar jag utmaningen vidare till: jemarose, charm design, c est la vie, sköna rum, fin i kanten, in my house. Tack!

3 kommentarer :

Jema Rose sa...

Kul läsning om dig!

: )

Jag har fått utmaningen av typ 5 bloggare nu, så jag ska ta tag i den nästa vecka tänkte jag...tar det lite lugnt med bloggandet just nu...

TACK för din kommentar, rent fysiskt så mår jag bättre, bortsett från den enorma tröttheten jag känner...Vad gäller mina grannar så har absolut ingen som helst förbättring skett sedan min far pratade med grannen, riktigt dålig stil anser jag!!!Förr eller senare hoppas jag dock på någon slags upprättelse & rättvisa...Mina grannar påverkar mig alldeles för mycket som det är nu.

STOR kram till dig vännen!

Jenny

<3

Annaewa sa...

Hej, gud vad jag skrattar när jag läser dina inlägg och kommentarer,det är så förlösande härligt! Du måste vara oxe!Men oj då..jag som inte kan skilja på sant och falskt haha! Jag ska göra vad jag kan och hinner!En himla massa fint du visar!!
Ha en riktigt trevlig kväll! Kram Annaewa

N* sa...

Ljuvliga bilder, E! Och såå kul att läsa om dig. Håller med Annaewa, du har så klockrena kommenterar! *fniss*
SKöt om dig!
KRAM

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!