Om mig

Inredare-Designer-Konsult

Design by E

Design by E
Elizabetth Henberg

tisdag 17 juni 2008

rokoko-soffa

Ja nu har jag kommit ännu en bit med min guldiga rokoko-soffa, den fick bli i vitt till slut..men tyget räckte inte så jag får köpa mer för att klä sittdynorna med..menni ser ju lite hur den kommer att bli iaf..känner mig nöjd hittills..lättare att ha en vit bas, då kan jag bara byta ut kuddar när man vill ha lite ombyte..ok kommer nya bilder när den är helt klar..

15 kommentarer :

My little heaven sa...

gud så lekker!!! Den skulle jeg gjerne hatt... Ha en fin kveld
Klem

Jema Rose sa...

OJ !!! Vad du är duktig, det där hade jag aldrig fixat att klä om...SÅ snygg soffan blir!!!

Kram, Jenny

<3

Karna sa...

Så utrolig lekker den er blitt...et prakt møbel...ble veldig fint med det lyse stoffet, og sant som du sier, da kan en endre stilen med puter...lurt!

Dicksonska våningen sa...

Den soffan var ju helt fantastisk! Det ser inte lätt ut att klä om den. Har du utbildning på sån´t också?
Kram Annika

ängeln i vitt sa...

Alltså,hur fin blev inte soffan. Du är otroligt duktig.Gillar kuddarna oxå. Tack för att du tänkte på mig angående utmaningen. Jag antar den.

Kram på dig / Carina

Annaewa sa...

Hej! Tack för dina kommentarer hos mig! Jag uppskattar de verkligen! Tappade hakan när jag fick se soffan!! Gud så läcker! Det ska bli jättekul att se den färdig! Hoppas att du haft en bra vecka och att du får en trevlig midsommar med bra väder, mycket skratt och go mat! kramar annaewa!

My Lovely Things sa...

Åh så fin soffan blir..en sån skatt.

kram anna

Dicksonska våningen sa...

Skavanker gör ingenting tycker jag. Det finns några stycken på husvagnsdynorna också... :) Speciellt på de jag gjort utan mamma...men de syns inte så tydligt som tur är!
Det roligaste är ju att man gjort det själv!
Ha en bra dag!
Kram Annika

Jeanettes hus sa...

Såååå underbar soffa!
Vill ha.......

Skriver för att önska dig en härlig, skön, regnfri och rolig midsommar helg.
Tack för att Du alltid lämnar fina kommentarer.
Kramisar i massor
Jeanette

Piffa & Puffa sa...

Vilken dröm att utbilda sig till inredningsdesigner. Var går du den utbildningen och hur lång är den? Så himla mysigt du har det hemma.
Kram Anette

Anonym sa...

Alldeles underbar vit rokokosoffa! ÄLSKAR den och önskar att den var min :-) Letar efter en liknande soffa. Du är verkligen duktig!
kram

Design by E sa...

Hej "anonym"

Tack för din rara kommentar. Hoppas att du hittar en liknande soffa, finns på auktion då och då, man kan ha tur att komma över dom billigt. Lycka till!!

kram E

W sa...

Gud va snygg! Funderar själv på att göra ett litet projekt med en rokokosoffa... Finns det något speciellt man ska tänka på?

Design by E sa...

Hej W!
Tack för din kommentar om min soffa, jag försökte skriva i din blogg men det lyckades inte, så hoppas att du ser mitt svar här..om du ska göra om en liknande soffa så tänk på att spara alla bitar du klär av och använd dom som mallar, blir enklast så..lycka till!
mvh E

Jenny sa...

Hej! Jättefin soffa! Hade själv tänkt att klä om en men visste inte riktigt hur jag skulle gå till väga (så jag googlade lite och fann din blog). Eftersom att den har som en ram runt sig blir det ju lite mer komplicerat än en "vanlig" soffa.

MVH/Jenny

Bloggarkiv


Tack för att Ni tittade in och välkomna tillbaks!!!!